Oldenaller in “De Schauw”

Schauw_putten_01

In zorgcentrum De Schauw te Putten is een foto van mij gebruikt als wandversiering in de Brasserie.
Met ruim 10 meter breedte is het een imposant geheel geworden, helaas noodzakelijkerwijs wel enigszins verstoord door elementen als een brandblushaspel, zolderbalken, roosters en een deur. Op de foto is de deur nog wit maar die zal binnenkort ook worden beplakt met het deel van de foto.
Het bedrijf De Blick uit Eindhoven heeft de foto zo mooi uitvergroot en opgeplakt, werkelijk heel mooi gedaan, prachtig op kleur en met een fantastisch detail. De bronfoto was trouwens een samengestelde panoramafoto met van ruim 75 megapixel dus had ook wel de nodige potentie.
Al met al ben ik natuurlijk heel trots dat mijn foto voor de bewoners en bezoekers van De Schauw een herkenbaar en markant beeld van Putten toont.